Megtérésem
Vissza

Regdony István
1953.08.19. Születtem Apostagon.
Negyven valahány évet a bűnnek, tévedéseknek éltem.
Ezután Atyánk úgy gondolhatta, elég volt, és lelassított egy ball láb orbánc-fertőzést kaptam. Kéthét Kórház után otthoni lábadozás közben már tanított is. Először a káromkodások maradtak el, következőre bibliát akartam olvasni. Működött minden mintha el lett volna készítve. Tanított a mosakodás más formájára mint amit ismertem, a mosást hogyan csináljam mikor végigvezetett egy mosáson mintha apróztam volna de érdekes úgy emlékszem tovább nem tartott mint szokott és mintha tisztább és többszöröse lenne kimosva. Majd később elvitt egy vidéki számtech. üzletbe csillogó villogó pénzes vevőket váró helységbe. (soha életembe nem mentem be ilyen boltba) Summa summárum lett egy komoly gépem, de ismeretem számítástechnikából semmi. Két év alatt megtanított annyit nekem hogy rávezethetett a html szerkesztés rejtelmeire. Hatalmas türelemmel vezetett, tanított köszönöm. Persze mit gondol az ember miért?
Én legalábbis azt hittem ezzel fogom keresni a pénzemet!
Hát nem, már értem, hogy lehetőséget kaptam a hirdetés munkájában részt venni. De sokan megkérdezték hogy mennyit keresek ilyen sok munkával, és weblapokkal. Na itt volt a döbbenet ideje a hozzám közel állók sem értettek csak annyit hogy ez a csóró nem kér semmit.
Meg kell jegyeznem: Jézushoz fordulásom óta olyan közvetlen segítséget kapok illetve a családom hogy én még hasonló példát sem hallottam.
Megjegyzéseknél tartva: Nagyon bánom hogy nem a teljes alázattal fogadtam a Lélek tanítását. És mégis mennyi mindent kaptam tőle. A hitem megerősítette, szükségem is van rá, mert mint kiderült régi betegségeim kiéleződtek, és van hozzájuk egy új ami nem teketóriázik végez az emberel. A kivizsgálás ideje alatt Jézus elvitt még megkeresztelni még az elején megígértem, de valahogy nem jött össze sehogy és arról hogy álljam a szavam őneki kellet gondoskodni. Most már csak tengődöm, és várom Jézust.
Hiszem hogy Jézus beváltja ígéretét az utolsó órára vonatkozólag.

2007.01.29. Ráckeresztúr.

Utóirat: István barátomat 2007.02.02-án magához szólította Urunk. Köszönöm Neki, hogy megismerhettem és egy áldott szolgatársra találhattam benne.