A hirdetés megjelenítésének szabályzata:

1. A hirdetés logóját a hirdető biztosítja be jpg, formátumban. A logo mérete: 120x90 pixel. A logó vízszintes mértének (120 pixel) maradnia kell ám a függőleges méretét növelheti. Ez utóbbi esetben a hirdetés ára a következőképpen változik: dupla hosszúság dupla ár, tripla hosszúság, tripla ár, stb.

2. A hirdető a bérleti költséget előre fizeti, a bérbeadó által kiállított faktúra alapján. A bérbeadó a hirdetést csak a pénz beérkezése után köteles kitenni, a pénz megérkezése utáni harmadik munkanapig, vagy megegyezés szerint.

3. A bérbeadónak jogában áll elutasítani bizonyos hirdetések kihelyezésének kérvényét, mindenféle magyarázat nélkül.

4. A hirdető az általa a weboldalon megjelentetett hirdetések, ill. a linkelt honlap tartalmáért kizárólagos felelősséggel tartozik, valamint azoknak illegális, jogszabálysértő tartalma hatósági eljárást vonhat maga után.

5. A bérbeadó a weboldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért nem vonható felelősségre. A bérbeadó nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmával, az azokban található információkkal kapcsolatban felmerült közvetett vagy közvetlen, járulékos vagy másodlagos károkért, ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen tartalmú hirdetések ne jelenjenek meg, illetve azokat a weboldalról eltávolítsa.

6. Amennyiben kiderül, hogy a hirdető jogszabályt sértett, vagy honlapján hamis, megtévesztő információkat közöl a látogatókkal, esetleg manipulatív, spekulatív, a közerkölcsöt, vagy morált sértő tartalmat jelenít meg, úgy a bérbeadó azonnal felbonthatja a megállapodást, a hirdető hirdetését leveheti. Ezért a hirdető kártérítést nem követelhet.

7. Amennyiben valamilyen hiba folytán (pl. szerver leállás stb.) a weboldal ill. a rajta lévő hirdetés nem jelenik meg a bérbeadó kötelezi magát arra, hogy a hirdetést a hirdetés idejének lejárta után a kiesést, a kiesés idejének mértéke szerint, továbbra is megjeleníti. A leállásért kártérítés nem követelhető.

8. A hirdetés megjelenítésének kérvényezése emailon történik. Érdeklődés esetén kattintson ide: email

Megj. A bérbeadó csak Szlovákia területéről jogosult hirdetési kérvényt elfogadni.

Egész éves megrendelés esetén 30% kedvezményt adunk.