Kapcsolat


Mindenki vágyik arra, hogy valakinek teljesen odaadhassa magát -hogy mély lelki- kapcsolata legyen valakivel teljesen, kizárólagosan szeressék.

De Isten azt mondja:

"Addig, amíg teljesen elégedett nem leszel, telített és nyugodt az Én szeretetemben, amíg elégedettségedet meg nem találod Bennem, addig nem leszel alkalmas a tökéletes emberi kapcsolatra, amelyet Én terveztem számodra. Soha nem leszel egységben Velem, kizár bárkit vagy bármi más vágyat és kívánságot. Azt szeretném, ha abba hagynád a tervezgetést:

Ne kívánj, engedd, hogy neked adjam a legizgalmasabb tervet, ami létezik, egy olyat, amelyet el sem tudsz képzelni, mert azt akarom, hogy a LEGJOBBAT kapd! Kérlek, engedd meg, hogy idehozzam hozzád, te csak figyelj Engem, várd a leghatalmasabb dolgokat! Folytasd a megismerését létezésem elégedettségének, folytasd a tanulást, a megfigyelését azoknak a dolgoknak, amelyeket mondok neked…

Várnod kell! Ne nyugtalankodj! Ne aggódj! Ne nézelődj, hogy másoknak mijük van vagy Én mit adtam nekik! Ne nézz azokra a dolgokra, amikről úgy gondolod, hogy szeretnéd. Te csak nézz el messzire, fel Rám, különben elszalasztod azt, amit mutatni szeretnék neked. És akkor, amikor kész leszel, megleplek azzal a szeretettel, amely csodálatosabb, mint amilyet álmodni lehet.

Tudod, amíg készülsz, és amíg azt, akit Én szántam neked készül… Most ebben a pillanatban is munkálkodom hogy mind a ketten egyszerre legyetek készen... Addig mindkettőtöknek meg kell tanulnotok elégedettnek lenni, különben nem fogjátok tudni megtapasztalni azt a szeretetet, amely példázza a kapcsolatot Velem.. és ez a tökéletes szeretet. És kedvesem azt szeretném, hogy megkapd ezt a csodálatos szeretetet.

Szeretném,

ha látnád hús testben azt a képet, amely a Velem való kapcsolatodat jelképezi, és hogy nagymértékben, ténylegesen élvezd az örökké tartó egység gyönyörét, tökéletességét és szeretetét, amelyet Én ajánlok neked Magammal. Tudd, hogy hogyan szeretlek! Én vagyok Mindenható Isten! Higgy és légy elégedett! "