...az Isten fiainak a megjelenését... hallgatóink is

A Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány (MERA) berkein belül dolgozok még mindig az Úr szőlőjében, ahol segítőkre mindig szükség van. És új műsorstruktúrákhoz új hangok kerestetnek...
Ahol vagyunk OTT hirdetjük Istenünk igéjét elsősorban az életünkkel (mh. család, barátok, stb.) Én is a szakmámban dolgozva néha csak csendben, szavak nélkül élem meg a kereszténységemet. De van amikor arra van szükség, hogy megfogalmazzunk dolgokat, gondolatokat, és el is mondjuk azokat, ami aztán mások segítségére, épülésére, tovább bandukolásához segítség lesz.

Olyan szolgatársakat keresek, akik lehet hogy NEM végeztek teológiát, de ha IGEN, végeztek, az sem baj :) sőt.... és szívesen megosztanák gondolataikat egy-egy általuk kiválasztott Bibliai igéről a stúdióban 8-10 percben.

- Lehet hogy gyakorlati lehetőséget látsz ebben, ha igehirdető vagy, hogy ilyen formában is tapasztalatokat szerezz, ha nem látható a hallgatóság hogyan is kell  hirdetni az igét

- Lehet hogy rejtve van benned egy régi vágy, hogy olyan jó lenne leirt igei gondolataidat közszemlére tenni, hát lehetőséget adunk rá :)

- Lehet hogy csak ismersz valakit, aki erre a szolgálatra szívesen igent mondana... akkor küldd neki tovább ezt a levelet kérlek.

Nem 1 órás felvételekről lenne szó, csupán 8-10 perces igei gondolatokra lenne szükség. Talán a munka és család mellett is jutna idő egy újfajta szolgálatra alkalomadtán. Egy új terület mindig frissítést hoz az ember életének más területeire is... :)

Ha érdekel a dolog, de a rendszerességtől félsz és az elkötelezettségtől, akkor csak bátorításként mondom, hogy kb 80 önkéntes segítőnk van a különböző területeken, de főleg az idősebb korosztályból. és nem járnak be minden nap :) csak alkalom adtán

Ez az igei blokk az ifjúsági műsoraink végét zárná vasárnaponként.

Szeretettel, Évi

U.I.
Ha vidéki vagy és a távolság lenne a probléma... ne legyen :)
 

Elérhetőség: elekevi@mera.hu
 


<><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><

"Mert az Ur szemei a'ttekintik az ege'sz foldet, e's O" megmutatja ereje't azoknak,
akik tiszta szivvel az ovei." (2Krón 16,9)

"For the eyes of the LORD range throughout the earth to strengthen those
whose hearts are fully committed to him." (2 Cronicle 16,9)

<><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><  <><