Problémák...

Ezen az oldalon olyan témákkal találkozhatsz majd, amelyek sokakat érintenek, talán téged is, de nem beszélnek róluk mert tabu téma vagy kényes róla beszélni esetleg nem mered megosztani másokkal. A paletta sokrétegű, hisz vannak dolgok amikről valaki természetes nyíltsággal tud beszélni, míg a másikat a hideg verejték veri ki még csak a téma hallatán is és fordítva. Mindnyájunknak más-más problémái vannak, de sokan vannak olyanok is akik egy ugyanazon problémával küszködnek csak titokban tartják, mert körülötte "csak szentek" élnek és ő maga pedig annyi bűnt lát magában...

Az oldal célja tehát a bűnök leleplezése, a bűnökből való feloldódás, és a belőlük való szabadulás a Jézus Krisztus által, és az egymás hite által való tanulás.

Ezt az oldalt nem szeretném magam szerkeszteni. Bárki megírhatja tapasztalatait, bizonyságtételét vagy éppen problémáit, hogy tudjuk, téged mi tart fogva s együtt keressük a szabaduláshoz vezető utat... Címem: izsmanjonas@gmail.com

Tartalom:

Gonosz gondolatok

Kritika, ítélkezés

Önkielégítés

Kérések érkeztek:

1.   "Írhatnál arról, hogy a depresszióból, hogyan lehet kikerülni, pláne ha még keresztény is vagyok. Sikerült ez egyáltalán valakinek?" -Én nem voltam depressziós, úgyhogy várok valakit aki bizonyságot tud tenni ebben a témában. Légyszi segíts, köszi.

2.   Érkezett egy szóbeli kérés is, hogy írhatna valaki arról, mit lehet a gonosz gondolatok ellen tenni. (Én próbáltam bizonyságot tenni, de megkért, hogy azért vessem fel mert más véleményét is akarja tudni. Hátha a tied lesz jó?) bizonyságtétel

3.   Az utóbbi időben volt alkalmam beszélgetni egy drogos sráccal. Perventint, közismert nevén Piko-t szed (inkább szív) már elég régen. Többször volt "elvonón" de nem nagyon segített. Tud esetleg valaki egy keresztyén "tisztítót" ajánlani Bátorkeszin kívül? (Szlovákiában, vagy külföldön ahol gratis fogadnák.) Esetleg valaki egy bizonyságtételt?

Üzenet bodyboynak: (Meg minden "rossz akarómnak") Igen, igazad van ciki ilyenekről írni, pláne ha belegondolok mennyi ismerősöm olvassa az oldalt, az ismeretlenekről nem is beszélve. Meg is kapom sokszor érte  a magamét (pl. tőled) DE inkább égjen a pofám, de ha legalább egy embernek segít valamelyik bizonyságtétel, azt mondom: MEGÉRTE. És azért van a tarsolyba köszönő levél is, úgyhogy az oldalt nem szüntetem be. Tovább "égetem a pofámat", Istenünk dicsőségére, hogy minél többen szabaduljanak különböző megkötözöttségekből.

Ajánlom töprengj el, mit is akar mondani az alábbi gondolat. Ha megérted, megérted azt is miért vállalom a cikis, nem szeretem dolgok közzétételét is.

Életünket (egész egzisztenciánkat) mások rendelkezésére bocsájtani

 a fenyegetések ellenére, minden feltétel között.

(Akkor is ha kinevetnek, megvetnek, elhagynak még "hívő" testvéreid is.)